Bedemand i Broby

Faaborg og Omegns Begravelsesforretning står også til Deres rådighed, hvis De har brug for en bedemandf i Broby. Vi har amnge års erfaring med begravelse og bisættelse i Broby, og vi er klar til at hjælpe Dem døgnet rundt, hvis De får brug for en bedemand. Dette gælder morgen, middag, aften og nat, og det gælder også i weekender og på helligdage.

Vi er bemandet døgnet rundt - året rundt - og vi ved, at det altid er en stor hjælp at kunne få kontakt til en bedemand, når der pludselig er behov herfor. Vi har i tidens løb hjulpet mange i Broby i den sævre tid, når man skal sige farvel til én man har kær, og vi er derfor altid hurtige til at møde op i den svære stund.

Begravelse i Broby Kirke

Som bedemand hjælper vi til med alt det praktiske. Vi kender Broby Kirke indgående, og vi kan derfor bistå med en masse praktiske anliggender i forbindelse med bisættelse eller begravelse fra Broby Kirke. Når De ringer til os, kommer vi gerne ud til Dem (eller De kan komme til os), hvor vi snakker sitautionen igennem, og vi rådgiver og vejleder gerne om alt lige fra kister, urner og blomster til økonomi og skifte.

Ring til os nu på tlf. 6261 1144

2018 © Den lokale bedemand