Bedemand i Broby

Faaborg og Omegns Begravelsesforretning står også til Deres rådighed, hvis De har brug for en bedemandf i Broby. Vi har mange års erfaring med begravelse og bisættelse i Broby, og vi er klar til at hjælpe Dem døgnet rundt, hvis De får brug for en bedemand. Dette gælder morgen, middag, aften og nat, og det gælder også i weekender og på helligdage. For os er det meget vigtigt at vi kan stå ved Deres side i den svære tid og situation.

Derfor er vi bemandet døgnet rundt, og vi ved, at det altid er en stor hjælp at kunne få kontakt til en bedemand, når der pludselig er behov herfor. Vi har i tidens løb hjulpet mange i Broby i den svære tid, når man skal sige farvel til én man har kær, og vi er derfor altid hurtige til at møde op i den svære stund.

Ring til os nu på tlf. 6261 1144

Begravelse i Broby Kirke

Som bedemand hjælper vi til med alt det praktiske. Vi kender Nørre Broby Kirke og Søndre Broby Kirke  indgående, og vi kan derfor bistå med en masse praktiske anliggender i forbindelse med bisættelse eller begravelse fra en af disse kirker. Når De ringer til os, kommer vi gerne ud til Dem (eller De kan komme til os), hvor vi snakker sitautionen igennem, og vi rådgiver og vejleder gerne om alt lige fra kister, urner og blomster til økonomi og skifte.

Nørre Broby Kirkes hjemmeside byder i øvrigt på en masse nyttige informationer. De kan således læse kóm kirkens historie. Vidste De for eksempel at kirken er mere end 800 år gammel, og at der er omkring 250 siddepladser? Søndre Broby Kirke blev renoveret i 2017 og fremstår derfor ekstremt flot. Hvis De har spørgsmål vedrørende gravsteder på kirkegårdene, kan de henvende Dem direkte til personalet i de to kirker, men De er også meget velkommen til at spørge os. Vi har et gode samarbejde med de to kirker i Broby.

2018 © Den lokale bedemand