Bedemand i Haastrup

Deres lokale bedemand er klar til at hjælpe Dem i Haastrup i den svære tid, der rammer én, når man har mistet en man har kær. At tage afsked med et familiemedlem eller en nær ven, er noget af det sværeste, og i situationen er det godt at have professionelle fagfolk ved sin side, når begravelse eller bisættelse skal planlægges. Det er her, at De kan bruge os til at hjælpe med alle praktiske opgaver i forbindelse med dødsfaldet. De kan ringe såvel om dagen som om natten, idet vi er ved telefonen døgnet rundt.

Man kan nemlig ikke planlægge et dødsfald, så vi ved af erfaring, at man har brug for en bedemand på alle tidspunkter af døgnet og på alle ugens dage. Også på søndage og helligdage samt i ferier.

De kan ringe til os på telefon 6261 1144

Vores fornemste opgave som bedemand er at skabe trygge rammer for Dem midt i sorgen over at have mistet en De har kær. Situationen kan være mere eller mindre turbulent, og det er overordentligt svært at overskue mange af de praktiske forhold, der skal bringes i orden i forbindelse med et dødsfald. Vi står til Deres disposition i Håstrup, og selv om vores lokaler er midt i hjertet af Faaborg, kommer vi naturligvis gerne til Dem. Her kan vi snakke situationen grundigt igennem, så De hurtigt vil føle, at vi tager hånd om alle de opgaver, De ønsker at give os ansvaret for. Dette kan eksempelvis være

- At tage kontakt til myndigheder
- At skabe kontakt til præst og kirkepersonalet
- At synge afdøde ud af hjemmet
- At sørge for indrykning af dødsannonce i Fyns Amts Avis
- At hjælpe til med bestilling af blomster og buketter
- At rustvognen kører en rute De eller afdøde måtte ønske
- At besvare alle spørgsmål vedrørende Min sidste vilje
- At arrangere en mindehøjtidelighed efter bisættelse eller begravelse
- At skabe en god afsked med afdøde

Haastrup Kirke

Jordløse og Haastrup Kirker har deres egen hjemmeside. På hjemmesiden kan De indhente en række nyttige oplysninger, for eksempel kontaktinfo på sognepræsten og kirkepersonalet, læse om historien bag Haastrup kirke som menes bygget i årene 1000 – 1150. Man anslår at kirken blev færdigbygget i 1450, og kirkeklokken har 1806 som inskription.

Kontakt Deres lokale bedemand for an helt uforpligtende snak. De skal vide at vi er her for Dem, og vi vil stå til Deres fulde disposition i forbindelse med det sidste farvel. Ring til os på telefon 6261 1144. Så er De snart hjulpet godt på vej.

2018 © Den lokale bedemand