Bedemand i Jordløse

Vi står til Deres rådighed, hvis De er på udkig efter en bedemand i Jordløse. At sige farvel til én man kær, kan have store omkostninger på det menneskelige plan, og vi sætter altid en ære i at hjælpe de efterladte så godt som muligt i den svære tid. Igennem mange år har vi udført vores erhverv sombedemand på Sydfyn, og vi støtter naturligvis også Dem i Jordløse. 

Ring til os nu på tlf. 6261 1144

En af vore fornemste opgaver er at vejlede Dem i den svære tid. Vi har erfaring for at man hurtigt mister overblikket, og situationen kan virke kaotisk i mange familier, som skal sige farvel til en man har kær. Det kan være venner og familie, og det er derfor en stor hjælp at kunne overlade begravelse eller bisættelse til en kompetent bedemand. Det er netop her at Faaborg og Omegns Begravelsesforretning står til Deres disposition. Vores lokaler ligger netop i Faaborg, men vi kører meget gerne til Dem i Jordløse.

Vi har drevet begravelsesforretning igennem mange år, og vores bedemænd er uddannedde og ved alt om procedurer i forbindelse med begravelse og bisættelse. Vi er her for Dem, og vi rådgiver om alt i forbindelse med det sidste farvel. Vi bistår for eksempel med alt praktisk i forhold til begravelser. Dette kan være dødsannoncer, økonomiske spørgsmål, arv og skifteret. De har sikkert mange spørgsmål i forbindelse med dødsfaldet, og det er vores job at være Deres fortrolige i den svære situation.

Vi holder som bedemand åbent døgnet rundt, og vi har åbent i alle ugens dage, inklusive søndage og helligdage. Vi er klar til at besøge Dem i Jordløse, eller De er naturligvis velkommen til at aflægge os et besøg i vores lokaler i Faaborg. 

Begravelse i Jordløse Kirke

Jordløse Kirke er en smuk kirke fra 1100-tallet, og man har for eksempel et smukt kirkeskib hængende i hovedskibet i kirken. Dette skib blev skabt til minde om drengen Esben, som på tragisk vis blev dræbt i et uheld. Og vi kan naturligvis godt hjælpe med alt det praktiske i forbindelse begravelse og bisættelse i Jordløse Kirke.

Vi kommer gerne til Dem, hvor vi kan drøfte praktiske gøremål, for eksempel salmer, blomster og kistepynt. Som bedemand er det vores opgave at hjælpe Dem så godt som muligt. Husk at vi har åbent døgnet rundt, både nat og dag, så uanset på hvilket tidspunkt De får brug for en bedemand, står vi til Deres rådighed. Dette gælder naturligvis også på søndage samt på helligdage og ferier. Dødsfald kommer aldrig belejligt, og det er netop deror at De skal kunne få fat i Deres lokale bedemand i den svære stund. 

Ring til os nu på tlf. 6261 1144

2018 © Den lokale bedemand