MotorCykel begravelse

Motorcykel begravelser

Begravelse pÅ motorcykel

Motorcykel begravelse er et tilbud til de mange danskere, for hvem motorcykler har været en væsentlig del af livet – eller som gerne vil tage afsked med livet på en lidt utraditionel måde.

Sådan foregår en motorcykelbegravelse
Motorcykel begravelser er ikke en bedemandsforret- ning. I forbindelse med dødsfald skal man kontakte en bedemand, som vil hjælpe med alle de praktiske spørgsmål samt kontakt til myndighederne. MC-rustvognen vil normalt blive brugt til kørsel i forbindelse med højtideligheden for den afdøde, som ofte finder sted en uges tid efter dødsdagen. Familie og venner er meget velkomne til at ringe til MC.

De efterladte bestemmer ruten
Kørslen fra højtideligheden arrangeres efter de pårørendes ønsker. Når kisten er båret ud fra kirke eller kapel, vil der være mulighed for at køre i kortege – fx hvis en MC-klub vil følge en god ven det sidste stykke vej. Vi har altid en ekstra hjelm med, så en pårørende evt. kan sidde bag på. Selve ruten og stop på udvalgte steder aftales efter ønske.

Motorcykel begravelser er landsdÆkkende

Forretningen har kontor i Odense, og vi kører i hele landet. Vi vil altid være fremme i god tid inden en højtidelighed. Motorcyklen – en BMW R 1150 RT – er både stor og tung, og kræver erfaring at håndtere. Den lejes derfor kun ud med chauffør, som vil være passende klædt til lejligheden – naturligvis sikkerheds- mæssigt forsvarligt og afhængig af årstid og vejr. Både chaufførens tøj og selve motor- cyklen vil fremstå uden brug af firmalogoer eller reklamer.

Kistestørrelse
Alle standardkister fra danske kisteproducenter kan bruges. På grund af motorcyklens vægtgrænser og dens konstruktion kan vi desværre ikke transportere kister i overstørrelser. Kisten må maximalt måle: L 210 x B 70 x H 50 cm.

Priser og lejebetingelser
Ved leje af motorcyklen har vi en basispris, som dækker følgende:
- transport til og fra handlingsstedet
- rådighed over motorcyklen med chauffør i 2 timer fra højtideligheden afsluttes
- op til 50 km kørsel med kiste – fx kortege- kørsel eller transport til krematorium.
Prisen er den samme, uanset hvor i landet begravelsen finder sted. Har man ønsker her udover, aftales det i hvert enkelt tilfælde.

Priser

Leje
Leje pr. dag

Pris
5.500,00

Kørsel med kiste
0 - 50 km
Over 50 km

Pris
Incl. i leje
15,00 pr. km

Transport
Transport af MC tur/retur
fra garage til handlingssted
Broafgift, færge o.lign.

Pris
Incl. i lej

Faktisk pris

Ret til ændringer forbeholdes

Download folder

Læs mere her

Motorcykel begravelser


Faaborg og Omegns Begravelsesforretning • Odensevej 35 • 5600 Faaborg • Tlf.: 6261 1144 • dinlokalebedemand@faaborgbegravelse.dk

 

Designed by www.graphic-solutions.dk