Begravelse i kapel

Stadig flere og flere begravelsesceremonier foregår andre steder end i kirkerne, derfor er der brug for alternativer. I kapellet kan vi arrangere begravelser og bisættelser i omgivelser, der - i modsætning til kirkerummet - kan ændres fra gang til gang afhængig af de pårørendes ønsker.
Det kan være at den afdøde ikke var medlem af Folkekirken, eller de efterladte ønsker andre og mere neutrale rammer end kirken til at sige farvel til den afdøde.

Som udgangspunkt hænger der et kors på endevæggen i salen, men det behøver ikke at være der. Korset kan tages ned og erstattes af billeder eller andre religiøse symboler, hvis de pårørende ønsker det. Vi ville også kunne arrangere en muslimsk begravelse i kapellet.

Kapellet ligger bag Fåborg sygehus med indkørsel fra Damtoften.

kapel faaborg og omegns begravelsesforretning

Kapellet danner rammen om det sidste farvel med en afdød.

kapel hos faaborg og omegns begravelsesforretning

 

 

Kapellet har en opvarmet sal med plads til ca. 25 mennesker. Det er udstyret med et lille orgel, og der er både kølerum og et rum, hvor den afdøde kan gøres i stand.

 


Faaborg og Omegns Begravelsesforretning • Odensevej 35 • 5600 Faaborg • Tlf.: 6261 1144 • dinlokalebedemand@faaborgbegravelse.dk

 

Designed by www.graphic-solutions.dk