faaborg og omegn begravelsesforrening 09

Pjecer ved dødsfald, begravelse og bisættelse

De fleste af vores pjecer og brochurer er lavet i PDF-format og kan downloades og vises med Adobe Acrobat Reader, som gratis kan hentes her. Har du allerede Acrobat Reader installeret, bliver brochuren vist på skærmen, når du vælger den. Alle pjecer kan også fås gratis ved at kontakte Den lokale bedemand i Ringe, Faaborg eller Svendborg.

Min sidste vilje

Den lokale bedemand i Faaborg har en lille, informativ pjece, der hedder ”Min sidste vilje”. Pjecen besvarer en masse spørgsmål i forbindelse med et dødsfald. Der er tit ikke blevet talt om alle de praktiske forhold, før døden indtræffer, og her kan ”Min sidste vilje” være med til at belyse mange af disse emner.

Når ”Min sidste vilje” udfyldes og tages i brug, skal det foreligge i den originale version, hvis det skal være juridisk gyldigt.

”Min sidste vilje” kan downloades direkte via vores hjemmeside, eller man kan hente pjecen helt gratis ved at besøge den lokale bedemand i Faaborg. Her hjælper vi gerne med udfyldelse af pjecen, og det koster dig ikke noget.

Download som pdf

Når nogen dør - hjælp til pårørende

Pjecen "Når nogen dør" er skrevet som en hjælp til de pårørende. Ligeledes kan pjecen være en hjælp for dem, der ønsker at forberede sig bedst muligt, inden livet slutter.

Download som pdf

Hvor går man hen når man går bort? Børnebog 

Den fantastiske børnebog om Tut og Tobias, der må tage afsked med onkel Arne, som er gået bort. I bogen findes også en lyd-cd til de mindste samt en flot malebog.

 

Elysium - økonomiske midler ved begravelse

Elysium Begravelsesopsparing er en forening for alle over 18 år, som ønsker at sikre, at der er økonomiske midler til rådighed til deres egen begravelse/bisættelse.

2018 © Den lokale bedemand