Loading…

Bedemand i Broby

Dødsfald kommer sjældent på et belejligt tidspunkt, og derfor står Den Lokale Bedemand ved din side i Broby, hvis du har brug for assistance i forbindelse med alle de praktiske forhold, der er i forbindelse med begravelse eller bisættelse.

Vi ved af erfaring, at dødsfald kan falde på alle tidspunkter i døgnet, og derfor holder vi døgnåbent, således at du og pårørende altid kan træffe os telefonisk. Ring til os uanset om det er dag eller nat, hverdag eller weekend. Og vi har også åbent på helligdage. Året rundt.

Ring til os på tlf. 6221 9909 – så hjælper vi med dødsfald i Nørre Broby og Sønder Broby .

Vores erfaring som bedemand er stor, og vi har gennem tiderne hjulpet mange familier og efterladte med at få styr på en masse praktiske forhold i forbindelse med begravelsen eller bisættelsen. For god ordens skyld kan vi kort forklare, at begravelse og bisættelse ikke er det samme. Den helt store forskel finder man, når kisten forlader kapellet eller Nørre Broby og Sønder Broby Kirke efter ceremonien.

Når man taler om en begravelse, er der tale om nedsænkelse af kisten i en gravplads på kirkegården. Når der er tale om en bisættelse, vil rustvognen forlade kirkegårdsområdet og transportere kisten til et krematorium. Vi tager naturligvis meget gerne en snak med dig om, hvordan I ønsker at sige farvel til afdøde.

Måske har afdøde allerede taget stilling til ceremonien? Mange har nemlig på forhånd udfyldt ”Min sidste vilje”, og derfor er det ofte dette dokument, der er centralt i vores snak om de praktiske forhold. Af praktiske emner i forbindelse med dødsfald i Broby, kan vi nævne følgende områder som Den Lokale Bedemand bistår med:

 • Ilægning af afdøde i kiste samt evt. udsyngning
 • Påklædning af afdøde inden ceremonien
 • Anmeldelse af dødsfald til Nørre Broby og Sønder Broby Kirke/præst/kordegn
 • Udfyldelse af diverse papirer til offentlige myndigheder
 • Udsmykning af Nørre Broby og Sønder Broby Kirke eller kapellet
 • Samtale om blomster, bårebuketter og kranse
 • Assistance i forhold til valg af salmer
 • Opsige diverse abonnementer og aftaler
 • Anmeldelse af dødsfald til forsikring og fagforening/a-kasse
 • Transport af kiste og/eller urne
 • Arrangement af mindesammenkomst efter ceremonien i Nørre Broby og Sønder Broby Kirke

Denne liste er blot et lille udpluk af alle de opgaver, der skal holdes styr på ved dødsfald. Som bedemand er det vores fornemste opgave at assistere efterladte, da vi udmærket godt er klar over, at der er mange praktiske forhold der skal falde på plads. Vi ved samtidig, at mange efterladte er følelsesmæssigt berørte, og at det derfor kan være mere end svært at overskue situationen.

Her kan du og de pårørende sætte jeres lid til, at bedemanden tager sig af alle de praktiske opgaver, og at vi nok skal sørge for, at der er styr på sagerne i forbindelse med dødsfald, begravelse eller bisættelse.

I kan ringe til os døgnet rundt, for vi holder åbent døgnet rundt. Du kan ringe til os, og du er også meget velkommen til at sende os en e-mail. Sammen vil vi hjælpe jer til at få taget en god afsked med afdøde. Det sidste farvel er meget vigtigt, og her hjælper din lokale bedemand dig til at få det gjort på den allerbedste måde.

Telefon: 6221 9909

E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

2022-23 © Den lokale bedemand