Loading…

Bedemand i Faldsled

Hvis De har brug for en bedemand i Faldsled, står vi klar til at hjælpe Dem på ethvert tidspunkt af døgnet. Som bedemand holder vi nemlig ikke lukket, så De kan kontakte os døgnet rundt på alle dage i ugen, året rundt. Vi holder også åbent for Dem på søndage og helligdage. Vi ved nemlig at behovet for assistance i forbindelse med dødsfald kan ramme os alle på alle tidspunkter af døgnet.

At miste en man har kær, er en svær situation, og vores fornemste opgave som bedemand er at støtte Dem i den svære tid. Der er mange gøremål i forbindelse med begravelse og bisættelse, og De har formentlig en masse spørgsmål, der trænger sig på i den svære stund. Det er her at Faaborg og Omegns Begravelsesforretning kan hjælpe Dem. Vi har mange års erfaring som bedemænd, og vi kender alt til den vanskelige tilstand, som De og Deres familie befinder Dem i.

Når man mister en person, som man elsker og holder af, er det meget godt at alliere sig med en bedemand, som kan tage sig af alle de praktiske ting i forbindelse med begravelsen eller bisættelsen. Som pårørende har De sikkert en masse ting at tage stilling til, og derfor er det ekstremt vigtigt for Dem, at de har en kompetent bedemand ved Deres side. Når De kontakter os, kommer vi enten ud til Dem eller De er velkommen i vores lokaler i Faaborg. Vi drøfter situationen igennem, og vi slipper Dem ikke, før vi er sikre på, at der er styr på situationen.

Der er nemlig en række praktiske anliggender, der skal være på plads i forbindelse med det sidste farvel. Vi er eksaminerede bedemænd, og vi kan bistå med alt i forbindelse med begravelsen: lige fra kiste, urne, blomster, kistepynt, kranse, økonomiske spørgsmål samt juridiske aspekter. Vi arbejder med dette til hverdag, så De vil føle Dem tryg, når De overlader disse praktiske gøremål til os.

Begravelse i Faldsled Kirke

Faldsled Kirke er en såkaldt "fillial" i Svanninge Sogn. Den smukke kirke ligger seks kilometer vest for Svanninge - lige mellem Faaborg og Assens. Kirken blev indviet i 1932 til stor glæde for beboerne i det lille samfund. Hidtil måtte faldsledboerne køre til Svanninge Kirke med hestevogn, hvilket ofte var problematisk på grund af vind og vejr. Der var derfor stor jubel, da Kulturministeriet sagde ja til at bygge Faldsled Kirke. De lokale beboere hjalp til med at indsamle penge til byggeriet, og lokale håndværkere stod klar med praktisk hjælp.

Vi kender Faldsled Kirke, og vi hjælper Dem gerne med begravelse/bisættelse fra den lille, hyggelige kirke. De kan ringe til os døgnet rundt, og vi vil gøre alt for at bistå Dem i den svære situation, hvor De skal tage afsked med en, De har kær. 

Ring til os nu på tlf. 6261 1144

2022-23 © Den lokale bedemand