Loading…

Bedemand i Haarby

- Et familiemedlem er gået bort, og vi er i syv sind, for vi kan ikke gennemskue, hvad vi skal gøre.

Dette er en sætning, som vi ofte hører, og en kommentar hertil vil være, at vi anbefaler Dem at gøre brug af en eksamineret bedemand. Vi er Deres lokale bedemand fra Faaborg, men vi kører naturligvis også til Haarby for at være ved Deres side dér. Det er nemlig vores opgave at sørge for, at De føler Dem i gode og trygge hænder, når en række praktiske opgaver skal løses i forbindelse med et dødsfald.

Ring til os på telefon 6261 1144

Vi har hjulpet med mange begravelser og bisættelser i Haarby, og vi kommer naturligvis også gerne til Dem for at bistå med mange af de spørgsmål og udfordringer De må have i forbindelse med dødsfald. Tit hører vi spørgsmål som

- Hvad koster det at få hjælp af en bedemand?
- Hvordan og hvornår betaler vi bedemanden?
- Kan vi hæve penge til bedemanden fra afdødes bankkonti?
- Kan man ansøge om begravelseshjælp?
- Kommer bedemanden til os i Haarby eller skal vi køre til ham/hende?
- Hvem tager kontakt til læge og offentlige myndigheder i forbindelse med dødfald?
- Hvornår skal afdødes lejemål opsiges?
- Skal vi opsige alle kontingenter og abonnementer?
- Hvem bestiller blomster og bårebuketter til bisættelsen?
- Kan man blive bisat i bæredygtige og organiske kister?
- Er det muligt at høre et bestemt stykke musik i kirken?

Alle spørgsmål til bedemanden er velkomne, og som sagt kommer vi gerne til Dem i Haarby. Vi starter altid med en indledende samtale, hvor vi drøfter alle praktiske gøremål i forbindelse med dødsfaldet, og vi guider Dem på rette vej, så De ikke er i tvivl om, hvad De skal foretage Dem, og hvilke opgaver vi hjælper Dem med.

Bisættelse i Haarby Kirke

Når afdøde skal begraves eller bisættes i Haarby Kirke, hjælper vi altid med de praktiske detaljer. Derfor behøver De ikke at bekymre Dem om kontakt til præst og kirkepersonale, blomster og buketter, udsmykning af kirken, musik og salmer, rustvognskørsel og så videre. Vi tager hånd om de ønsker, som De og afdøde måtte have, og vi sørger for at alle praktiske detaljer omkring Haarby Kirke bliver opfyldt.

Har De brug for assistance til en eventuel mindehøjtidelighed i Haarby, hjælper vi naturligvis også med dette. De skal blot kontakte os på telefon 6261 1144 – og det kan De gøre døgnet rundt på alle ugens dage (også søn- og helligdage). Så kommer vi enten til Dem i Haarby, eller vi kan aftale, at De kommer til os i Faaborg.

2022-23 © Den lokale bedemand