Loading…

Bedemand i Vester Hæsinge

Den Lokale Bedemand står parat til at hjælpe dig og din familie, hvis I har brug for assistance i forbindelse med et dødsfald i Vester Hæsinge. En masse tanker flyver igennem os, når vi har mistet én vi har kær, og når man så ovenikøbet skal tage stilling til en lang række praktiske ting, kan man nemt miste overblikket. Derfor er vi klar til at hjælpe dig i denne stund. Vi sidder klar ved telefonen døgnet rundt – året rundt. Vi hjælper altså med begravelser og bisættelser på alle ugens dage, også søndage og helligdage.

Ring til Den Lokale Bedemand på tlf. 6221 9909

Vi sørger for at alle praktiske opgaver i forbindelse med dødsfaldet gennemføres til punkt og prikke, og sammen finder vi ud af, hvilke opgaver du og de efterladte står for, og hvilke opgaver vi tager hånd om. På den måde kan du og dine koncentrere jer om de vigtigste ting i forbindelse med det sidste farvel.

En bedemand tager sig af mange opgaver i forbindelse med dødsfald. Det kan for eksempel være:

 • Vi henter og lægger afdøde i kiste
 • Vi hjælper med en eventuel udsyngning
 • Vi opsiger abonnementer og kontingenter
 • Vi hjælper med begravelseshjælp, hvis dette ønskes
 • Vi guider med hensyn til kiste, urne og gravsten
 • Vi kontakter personalet i Vester Hæsinge Kirke
 • Vi assisterer med dødsannonce i Fyns Amts Avis eller Fyens Stiftstidende
 • Vi har forslag til salmer ved begravelse eller bisættelse
 • Vi står gerne for bestilling af blomster, bårebuketter og kranse
 • Vi bistår hvis der ønskes askespredning
 • Vi hjælper med planlægning af mindekomsammen efter ceremonien

Dette er blot et udpluk af de praktiske opgaver, som en bedemand tager sig af. For os er det vigtigste, at I får sagt ordentligt farvel til afdøde. Vores erfaring fortæller, at dette gøres bedst, hvis pårørende har overskud til de mest følelsesmæssige sider af afskeden. Bedemanden vil være den person, som sørger for at der tages hånd om alle andre praktiske gøremål i forbindelse med begravelsen eller bisættelsen.

Lokalt kendskab - Bedemand i Vester Hæsinge

Du kan derfor trygt ringe til os døgnet rundt. Vi foreslår altid en samtale, og om denne samtale finder sted hos jer i Vester Hæsinge eller i vores lokaler, er helt op til dig. Sammen vil vi hurtigt skabe klarhed over, hvem der gør hvad i forbindelse med det sidste farvel. Den sidste afsked med et menneske, man har kær, skalforløbe uden vanskeligheder, og her kan du med fordel trække på vores erfaring.

Vi har stort lokalkendskab til Vester Hæsinge og omegn, så ved at vælge os kommer du i kontakt med en lokal bedemand, som kender området indgående. Vi har et godt samarbejde med præst, kordegn og graver ved Vester Hæsinge Kirke, og alt dette gør at du får ro i maven op til det sidste farvel med din kære.

Ring til os på tlf. 6221 9909

 

2022-23 © Den lokale bedemand