Loading…

Bedemand i Svanninge

Den Lokale Bedemand er klar til at hjælpe dig og din familie i forbindelse med dødsfald, begravelse eller bisættelse i Svanninge. Vi efterlever vores hverv som bedemænd efter høje etiske og moralske begreber, og vi går aldrig på kompromis med vores professionalisme. Vi har den dybeste respekt for den sorg, som familier rammes af, når man mister en, man har kær. Et dødsfald kan ramme på et ethvert tidspunkt på døgnet, og derfor sidder vi også klar ved telefonen døgnet rundt, hvis I får brug for vores hjælp.

Ring døgnet rundt – året rundt – på tlf. 6221 9909

Det første vi gør, er at aftale et møde med dig, og det kan sagtens foregår i Svanninge, eller vi kan tage en snak i vores lokaler. Det er yderst vigtigt for os, at du og dine føler jer trygge i denne følelsesladet proces, hvor I skal tage afsked med en I har kær. Vi er klar over, at en samtale om dødsfald kan være grænseoverskridende og tabubelagt, men stol på os, når vi siger at vi nok skal få jer trygt og godt igennem den svære stund. Vi er lokale og bistår, så søger du Bedemand i Svanninge, så kontakt os.

Mange familier står med en række uafklarede spørgsmål ved begravelse eller bisættelse, og det er her at vores faglighed som bedemand hjælper jer videre. Sammen skal vi få styr på situationen og planlægningen. Her er det til jeres store fordel, at vi nøjagtigt ved, hvad der skal gøres – og hvem der gør hvad. Vores erfaring fortæller, at det typisk er emner som disse, der bringes på banen, når man spørger efter en bedemands assistance.

 • Hentning og ilægning af afdøde i kiste
 • Udsyngning
 • Valg af kiste og/eller urne
 • Udsmykning af kirke ved ceremonien
 • Valg af kranse og bårebuketter
 • Opsigelse af husleje, tv, internet og andre tjenester
 • Kontakt til præst og kordegn i Svanninge Kirke
 • Opfyldelse af evt. ønsker via Min sidste vilje
 • Valg af salmer ved begravelse/bisættelse
 • Indrykning af dødsannonce i Fyns Amts Avis og Fyens Stiftstidende
 • Planlægning af mindesammenkomst efter ceremonien

Ofte hører vi pårørende sige, at ”dette er sikkert et dumt spørgsmål, men …”, og her vil vi gerne straks afbryde og sige, at der bestemt ikke findes dumme spørgsmål i forbindelse med det sidste farvel. Vi er fuldt ud klar over, at mange følelser er på spil, når man skal tage afsked med en god ven eller et familiemedlem. Derfor kan I roligt sætte jeres lid til, at vi nok skal udføre hvervet som bedemand på et topprofessionelt niveau. Tillid, ærlighed og fortrolighed er nogle af de værdier, som I kan regne med hos os. Der går vi aldrig på kompromis.

Ring til os nu: tlf. 6221 9909

Vi tager telefonen døgnet rundt, og på alle dage i året, også på søndage og helligdage. Sammen får vi taget godt afsked med afdøde.

 

2022-23 © Den lokale bedemand