Faaborg og Omegns Begravelsesforretning blev startet allerede i 1957 i Diernæs af Erna og Carl Georg Ebbesen Aagaard. Efter fem år her flyttes forretningen til Faaborg i 1962, og i den forbindelse bliver bygningen på Odensevej opført. Her videreføres begravelsesforretningen af Erna og Carl, indtil de i 1986 sælger den til Lone og Ernst Radby. De driver forretningen i 19 år, og i 2005 køber Fonus den. Fonus er en svensk bedemandskoncern, som dog kun har forretningen i Faaborg indtil 2009, hvor de sælger den til Helge Hermansen og HC Glasdam. Helge og HC kører tandem til 2014, hvor HC går på pension. Herefter ansættes Rasmus Boe Hermansen af Helge. Rasmus køber sig året efter ind i firmaet.

Helge vælger i 2016 at gå på pension, og forretningen sælges til Anita Grundahl og Morten Bytoft, som på det tidspunkt har bedemandsforretninger i Svendborg og Ringe.

Rasmus forbliver i Faaborgforretningen, og efter et par år køber han sig ind i Anita og Mortens firma, som nu består af Den lokale bedemand, Svendborg, Ringe-Midtfyns Begravelsesforretning og Faaborg og Omegns Begravelsesforretning.

I 2020 trækker Anita Grundahl sig ud af firmaet, og det er i dag Rasmus og Morten alene, der tegner de tre forretninger. 

2022-23 © Den lokale bedemand