Fie Thorndahl Bytoft

Kontorassistent Fie Thorndahl Bytoft, Thurø

Fie Thorndahl Bytoft er yngste medarbejder hos Den lokale bedemand. Fie tog sin studentereksamen i sommeren 2019, og efter en praktiktid på bedemandskontoret i Valdemarsgade, hvor hun har tilegnet sig en masse nyttig viden, er hun nu (april 2020) kommet i lære på kontoret.

- Jeg har altid haft en drøm om at blive sekretær på et kontor med administration, så det er bare alle tiders, at det nu er gået i orden, siger Fie.

Der er ingen tvivl om at Fie har flair for bedemandsfaget. Hos Den lokale bedemand har Fie lidt af en blækspruttefunktion, hvor hun bliver udfordret på mange spændende opgaver. Det handler således både om opgaver ved computeren, gøremål ude i ”samfundet” og samtaler med de mennesker, der kontakter Den lokale bedemand med henblik på hjælp til bisættelse eller begravelse. Denne kundekontakt sætter Fie særligt højt.

Hun har således også været ansat som ekspedient hos bageren på Thurø. Her har hun arbejdet de seneste fem år, og hun nyder i høj grad at snakke med ”hr og fru Hansen”. Efterhånden kender hun kunderne så godt, at hun på forhånd ved, hvad hun skal putte i bagerposen. Og en afsluttende bemærkning med ”Hils derhjemme” gør Fie glad.

I det hele taget elsker Fie hverdagen og efter mange år med dans og gymnastik i Svendborg, holder Fie en pause fra disse aktiviteter. I stedet prioriterer Fie samvær med kæreste og veninder.

- Men jeg glæder mig til at tage på arbejde hver dag, så jeg føler mig privilegeret, siger Fie.

2021 © Den lokale bedemand