Rasmus Boe Hermansen

Bedemand Rasmus Boe Hermansen, Millinge ved Faldsled

Rasmus har været bedemand igennem en årrække, efter at hans svigerfar, Helge Hermansen, fik overtalt ham til at indgå i begravelsesforretningen i Faaborg. Tidligere har Rasmus arbejdet med fjernsyn, radio, computer og musik i Fona, hvor han var salgsassistent. Desuden har han arbejdet som erhvervskonsulent hos TDC. Her servicerede han virksomheder på hele Fyn.

Vokset op i Bøjden og Horne

Rasmus Boe Hermansen er født og voksede op i Bøjden. Han gik i skole i Horne og har brugt masser af fritidstimer i Horne Fodboldklub, hvor han har spillet mange gode kampe på Egs Field Ground. Ud over fodbold har Rasmus dyrket en del badminton på højt niveau i Nr. Broby. Senere blev Nr. Broby Badmintonklub slået sammen med Langeskov, og klubben hedder i dag Team Fyn.

I dag dyrker Rasmus forskellige former for motion. Han holder stadig ved fodbolden via oldboys i Svanninge, og i samme område – Svanninge Bakker – dyrker Rasmus den populære motionsform, mountainbike. Her cykler han og ligesindede rundt og får pulsen godt op at køre.

Det samme sker, når Rasmus lader benene tale og deltager i motionsløb. Han har således gennemført maraton, løber mindst et halvmaraton om måneden og er ivrig deltager, når der løbes HC Andersen løb i Odense samt 5 km nytårsløb.

Rasmus er gift med Mathilde Hermansen, som er sygeplejerske og underviser på Sygeplejeskolen i Svendborg. Sammen har de to børn, Ludvig og Smilla, der til og med 7. klasse har gået i Svanninge Skole. Efter 7. klasse har de fortsat skolegangen i Faaborg.

Hvis navnet Boe siger Dem noget, skyldes det måske at Rasmus’ bror, Kasper Boe Rasmussen, driver egen murerforretning, Boe Byg.

Ring til Bedemand Rasmus Boe Hermansen på tlf. 6261 1144

 

 

 

2022-23 © Den lokale bedemand