Sten

Bedemand Steen Thinggaard, Ferritslev

Steen Thinggaard har otte børnebørn, og som en af de store fornøjelser i livet er Steen så privilegeret at have mulighed for at passe to af børnebørnene hver dag. Det gør han sammen med sin kone Vibeke i deres fælles bedsteforældredagpleje, og så hjælper Steen også som bedemand, når der er behov for en ekstra hånd hos Den lokale bedemand. Det har han gjort siden 2018.

Steen Thinggaard bor i den lille hyggelige landsby Ferritslev, som ligger tæt på Langeskov, Rolfsted og dermed også Odense. Familien flyttede hertil i 1998 efter at have boet mange år i Jylland, hvor Steen er vokset op, og han blandt andet har studeret og arbejdet i byer som Randers, Herning, Aarhus og Skive.

Her har han varetaget mange spændende stillinger – lige fra ledende sygeplejer til forstander og projektleder. Desuden har Steen taget en diplom- og masteruddannelse på Syddansk Universitet. Alt i alt har han haft over 47 års fuldtidsansættelse, så man kan roligt sige, at han er en erfaren herre.

I fritiden bevæger Steen sig i en række forskellige foreninger. Han har blandt andet været formand for lokalrådet og siddet i bestyrelsen for Ferritslev Friskole. Desuden er Steen tidligere formand for Forum Ferritslev-Rolfsted. Da dette miniportræt blev skrevet, gjorde Steen sig klar til en koncert på Midtfyns Gymnasium i Ringe. Steen synger nemlig i kor, hvilket han sætter meget stor pris på.

2022-23 © Den lokale bedemand