Anders

Bedemand Anders Bruun Nielsen, Svendborg

Anders Bruun Nielsen er en travl herre, og da dette portræt skulle skrives, sad han i sin bil på vej mod Svendborg efter en tur til Odense. Via det moderne håndholdte system lykkedes det at komme lidt ind bag huden på den unge familiefar.

Anders er nemlig gift og har to skønne børn, som går i børnehave og i skole. Derfor er der en masse af Anders’ tid, der er reserveret til familien.

Egentlig er Anders uddannet portør på Svendborg Sygehus. Det er et job, hvor det er vigtigt med et godt menneskekendskab, og det kan man roligt sige, at Anders har. Igennem sine år som portør har han udviklet en fantastisk evne til at snakke med mennesker. Denne evne har han blandt andet brugt i sin stilling som bedemandshjælper hos Den lokale bedemand i Svendborg siden 2015.

Anders bor i dag i Svendborg, men er vokset op på Tåsinge. Her slog han i barndommen sine folder ved det skønne naturområde Vejlen. Tåsinge Vejle ligger i den vestlige side af Tåsinge. Der er tale om et naturfredet område med et fantastisk og rigt fugleliv. Efter et par flytteture til og fra Tåsinge, bor Anders i dag med sin familie i Svendborg.

2022-23 © Den lokale bedemand