Annette Paula Jensen

Kontorassistent Annette Paula Jensen, Thurø

Annette Paula Jensen er ansat som kontorassistent hos Den lokale bedemand i Svendborg. Her passer Annette en række forskellige opgaver på kontoret, som blandt andet handler om dagligt bogholderi, kommunikation med kunder og samarbejdspartnere samt offentlige myndigheder. Det er et job, som Annette er meget glad for.

Annette bor på Thurø sammen med sin mand, Poul Palle Jensen, som i daglig tale på Thurø hedder Palle Murer. Sammen har Annette og Palle en søn og en datter, som begge er flyttet hjemmefra. Nu bor ægteparret i et lille hus på Thurø. Thurø er deres sted, og her har de boet siden 1980, og med et husbyggeri ved Grasten tyder meget på, at Annette og Poul vil bo der mange år i fremtiden.

Annette er vokset op i Svendborg, og efter endt kontoruddannelse i et revisionskontor har Annette haft ansættelser så forskellige steder som hos hedengangne Kommunernes Revision i Svendborg, Midtfyns Elforsyning i Ringe, Fyens Stift i Odense samt på en vindmøllevirksomhed i Kirkeby. Nu arbejder Annette altså hos Den lokale bedemand, og det er et arbejde, hun sætter stor pris på.

Når Annette holder fri fra arbejdet, er det især haven, som kalder på hende. Faktisk har Annette sin egen kolonihave i Svendborg, og den bliver passet og plejet efter alle kunstens regler. Fornylig modtog Annette en præmie for ”en veldyrket have”. – Græs, blomster og frugttræer giver mig god energi, siger Annette.

Når hun og Poul tager på ferie, er det ofte med vandrestøvler i bagagen. Sammen har de for eksempel vandret tværs hen over Spanien i 3 ferier – lige fra Pyrenæerne til vandkanten. Portugal og Madeira er også yndede feriesteder, og hvis man skal kigge ud over Europas horisonter, har Annette og Poul været så spændende steder som Kina, Vietnam, Cambodia og Laos.

2022-23 © Den lokale bedemand