Fie Thorndahl Bytoft

Kontorassistent Fie Thorndahl Bytoft, Thurø

Fie Thorndahl Bytoft er yngste medarbejder hos Den Lokale Bedemand. Fie tog sin studentereksamen i sommeren 2019, og efter en praktiktid på bedemandskontoret i Valdemarsgade, hvor hun har tilegnede sig en masse nyttig viden, kom hun i april 2020 i lære på kontoret.

– Jeg har altid haft en drøm om at blive sekretær på et kontor med admistration, så det var bare alle tiders, at det dengang gik i orden, siger Fie.

Hils derhjemme

Der er ingen tvivl om at Fie har flair for bedemandsfaget. Hun blev udlært i april 2022, og i dag er hun daglig leder på kontoret i Valdemarsgade, hvor der både er opgaver ved computeren, gøremål ude i ”samfundet” og samtaler med de mennesker, der kontakter Den Lokale Bedemand med henblik på hjælp til bisættelse eller begravelse. Denne kundekontakt sætter Fie særligt højt.

Hun har tidligere været ansat som ekspedient hos bageren på Thurø. Her fritidsjobbede hun i cirka 5 år, og hun nød i høj grad at snakke med ”hr og fru Hansen”. Efterhånden kendte hun kunderne så godt, at hun på forhånd vidste, hvad hun skulle putte i bagerposen. Og den afsluttende bemærkning med ”Hils derhjemme” gjorde Fie glad.

I det hele taget elsker Fie hverdagen og efter mange år med dans og gymnastik i Svendborg, holder Fie en pause fra disse aktiviteter. I stedet prioriterer Fie samvær med kæreste og veninder. Kæresten Tusijanth bor hun sammen med i Svendborg.

- Men jeg glæder mig til at tage på arbejde hver dag, så jeg føler mig privilegeret, siger Fie.

Ring til Fie Thorndal Bytoft på tlf. 6221 9909

2022-23 © Den lokale bedemand