faaborg og omegn begravelsesforrening 09

Pjecer ved dødsfald, begravelse og bisættelse

De fleste af vores pjecer og brochurer er lavet i PDF-format og kan downloades og vises med Adobe Acrobat Reader, som gratis kan hentes her. Har du allerede Acrobat Reader installeret, bliver brochuren vist på skærmen, når du vælger den. Alle pjecer kan også fås gratis ved at kontakte Den lokale bedemand i Ringe, Faaborg eller Svendborg.

Min sidse vilje omslag

Min sidste vilje

Den lokale bedemand i Faaborg har en lille, informativ pjece, der hedder ”Min sidste vilje”. Pjecen besvarer en masse spørgsmål i forbindelse med et dødsfald. Der er tit ikke blevet talt om alle de praktiske forhold, før døden indtræffer, og her kan ”Min sidste vilje” være med til at belyse mange af disse emner.

Når ”Min sidste vilje” udfyldes og tages i brug, skal det foreligge i den originale version, hvis det skal være juridisk gyldigt.

”Min sidste vilje” kan downloades direkte via vores hjemmeside, eller man kan hente pjecen helt gratis ved at besøge den lokale bedemand i Faaborg. Her hjælper vi gerne med udfyldelse af pjecen, og det koster dig ikke noget.

 Download som pdf, der kan udfyldes elektronisk

Når nogen dør - hjælp til pårørende

Pjecen "Når nogen dør" er skrevet som en hjælp til de pårørende. Ligeledes kan pjecen være en hjælp for dem, der ønsker at forberede sig bedst muligt, inden livet slutter.

Download som pdf

Børnebog

Børnebog - den dag Vita så et stjerneskud

Den dag Vita så et stjerneskud hjælper børn med at forstå, hvad der sker i tiden omkring et dødsfald. Hvad skal der ske med den døde? Hvad sker der ved en begravelse?

 

Elysium - økonomiske midler ved begravelse

Elysium Begravelsesopsparing er en forening for alle over 18 år, som ønsker at sikre, at der er økonomiske midler til rådighed til deres egen begravelse/bisættelse.

2022-23 © Den lokale bedemand